Etusivu » Käymisen arvoinen paikka » Solo-hotellissa Tallinnassa

Solo-hotellissa Tallinnassa

ikkunassa_lr

Avasimme oven uuteen vuoteen naapurikaupungissa Tallinnassa. Ensikosketus Sokos Hotels -ketjun Solo-hotelleihin oli todella positiivinen. Huomattavasti vanhempaa sisartaan Virua viihtyisämpi ja tyylikkäämpi oli tämä kaupungin toinen Sokos hotelli!

estoria-ovi_lr

Hotellikäytävillä oli sohvat, kahvit, suklaat ja sanomalehdet odottamassa väsynyttä matkustajaa.

kahvitila_lr

Nojatuoliin saattoi istahtaa ahmimaan hyllystä lainattua kirjaa.

nojatuoli_lr

Story-hotelliksi nimitetyn hotellin seiniltä saattoi lukea tarinoita niin Tallinnan eläintarhasta kuin kaupungin torneistakin. Jokaisella huoneella oli oma teema, josta saattoi ammentaa Tallinnan ja lähialueiden historiaa.

taulut_lr

Huoneessa oli mielenkiintoisia yksityiskohtia kuten tämä henkarissa killuva kenkälusikkalintu.

kenkalusikka_lr

Muutenkin värejä, iloa ja leikkisyyttä oli viljelty sisustuksessa ihan reippaalla kädellä!

huone_lr

Solo-hotellien luvataan olevan persoonallisia hotelleita, joilla on ainutlaatuisia tarinoita kerrottavanaan. Ainakin tämä kokemus lunasti lupauksen. Palvelukin oli yksilöllistä ja ystävällistä kuten palvelulupaus kuuluu. Lapsiperheen tai laiskan matkailijan näkökulmasta sijaintikin on optimi, kun Virukeskus tarjoaa hyvät shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet 😉

Aamiaiselle en harmikseni muistanut ottaa kameraa mukaan, mutta senkin laatu ja valikoima yllättivät täydellisesti! Tarjolla oli tuoreita hedelmiä, erilaisia salaatteja, leipiä suoraan uunista, wokattuja vihanneksia, erilaisia munakkaita ja vaikka mitä! Tuoremehu oli oikeista hedelmistä tehtyä ja kahvi tarjoiltiin pöytiin. Mahtava päätös hienolle Solo-kokemukselle.

Vaikka S-ryhmän ylivaltaa hieman karsastankin, Soloihin aion tutustua Suomessakin!

Jätä kommentti