Etusivu » Blogin takana

Blogin takana

Elisa

Tämän blogin takana on 40 v. myyntiedustaja ja kahden koululaispojan äiti, joka on saanut positiivisen elämän asenteen syntymälahjana. Yleensähän ne hyvät asiat nähdään vasta siinä vaiheessa, kun ne on menetetty. Siihen tämä nainen ei halua sortua! Elämän pienistä iloista on osattava nauttia tässä hetkessä. Maailma tarjoaa niin julmuutta kuin kauneuttakin – on oma valinta kumpaan näistä keskittyy.

Lapsiperheen arjen pyörittämisessä, työssäni myynnin parissa ja tavoitteellisessa harrastuksessani törmään usein hienoihin asioihin oli ne sitten tapahtumia, paikkoja, ihmisiä, kehitysprojekteja tai yhteistyötä, jossa kaikki osapuolet voittavat.

Erityisesti näistä onnistumisista haluan hehkuttaa muillekin: miten asiakas huomioitiin, miten synnytettiin elämyksiä, miten pienet palaset loksahtivat kohdalleen. Onnistuneessa tapauksessa on monta palasta eikä yksittäisiä osasia aina tule ajateltua tarkemmin. Siksi kirjoitan tätä blogia – että onnistumisia ja niiden osatekijöitä tulisi pohdittua ”ääneen”.

Yhteydenotot: elisa.aunola(a)elisanet.fi tai 040 829 4967.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s