Etusivu » Blogi

Blogi

Ympärillämme on paljon positiivisia asioita. Paljon hyvää tapahtuu joka päivä, mutta emme aina näe sitä arjen kiireessä. Tämä blogi on omistettu hyville asioille, pienille onnistumisille ja arkipäivän ihanuudelle.

Blogin nimen ”Onnistunut tapaus” olen lainannut Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu Eslun verkkolehdestä, jossa kuukausittain esitellään onnistuneita juttuja urheilun ja liikunnan maailmasta. Edustamani urheiluseura Keravan Urheilijatkin sai juttusarjassa joskus pientä kunniaa. Se tuntui hienolta – tulla huomioiduksi ja kiitetyksi julkisesti.

Myöhemmin toimiessani HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun tiedottajana lanseerasin samannimisen juttusarjan henkilöstön viikkotiedotteeseen. Tänä päivänäkin henkilökunta saa viikoittain sähköpostiinsa reportaaseja arjen sankareista ja hienosti hoidetuista työtehtävistä. Se motivoi tekemään hyvää työtä jatkossakin ja toisaalta levittää positiivista virettä organisaatiossa.

Tämä blogi sai alkunsa World Design Capital Helsinki 2012 vuonna. Koordinoin HAAGA-HELIAn WDC-vuoden ohjelmaa ja halusin tuoda esiin rennolla tavalla abstrakteja tutkimus- ja kehittämishankkeita. Sisältö jokaisessa hankkeessa oli lähes kultaa, mutta hankemaailmaa ympäröivä harmaus vei viestinnältä hohtoa. Hankkeissa ja niihin liittyvissä tapahtumissa ja tempauksissa oli kuitenkin paljon kerrottavaa ja jokainen oli omalla tavallaan onnistunut tapaus. Siksi ”Huomisen muotoilu” blogi toimii hyvänä alustana henkilökohtaisemmalle ”Onnistunut tapaus” blogilleni.

Toivon, että tämä blogi pystyy välittämään edes osan niistä  positiivisista asioista, joihin olen itse törmännyt postauksien aiheiden parissa. Juttuvinkit ja vierailevat kirjoitukset ovat tervetulleita blogiin ja siihen liittyvälle Facebook-sivulle!

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s