Etusivu » Hieno oivallus » Bisnesunelmia toteutettavaksi

Bisnesunelmia toteutettavaksi

Kuka päättää, kenen unelma omasta menestyvästä yrityksestä voi toteutua? Kun kyse on asiasta, jonka toteuttaminen on omissa käsissä, niin vastaus lienee päivän selvä. Mutta käytännössä unelmat eivät aina löydä maaliin. Miksi näin? Mikä erottaa toteutuvat unelmat haaveeksi jäävistä?

Olen pienen ajan sisällä saanut tutustua kahteen itseäni hieman nuorempaan naiseen, joilla on poweria tehdä bisnesunelmistaan totta. Toinen on matkallaan juuri astunut saappaisiin, joilla hän astelee haluamaansa suuntaan. Toinen on suunnittelemassa, millaisia saappaita hän matkalleen tarvitsee, jotta unelma tulee toteutumaan. Kumpikaan ei vielä ole tehnyt läpimurtoaan, mutta olen 100-%:sen varma, että menestys seuraa näitä upeita naisia.

Mikä heidät erottaa meistä tavallisista haaveilijoista? Näiden kahden esimerkin perusteella sanoisin, että määrätietoisuus ja usko itseen. Vastaus ei yllätä. Tulee mieleen, että eikö noita avuja pitäisi olla meistä aika monella? Silti kovin moni tyytyy hyvään peruskauraan. Eikä siinäkään mitään vikaa ole! Mutta mitä määrätietoisuus ja usko itseen sitten ihan oikeasti on?

Halua muuttaa vallitseva olotila? Uskoa siihen, että pystyy sen tekemään? Tehdä jotain uudella tavalla niin, että se palvelee valittua kohderyhmää? Ei siis tehdä jotain itseään varten, vaan aitoa halua tehdä jotain toisten eteen – auttaa heitä pääsemään eteenpäin omissa haaveissaan.

Se vaatii sydäntä, empatiaa ja visiota. Kykyä heittäytyä valitun kohderyhmän housuihin ja ymmärtää, mitä he tarvitsevat ja tehdä kaikkensa, jotta he voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen. Heitä vartenhan tätä unelmaa rakennetaan – hehän tämän yrityksen menestyksen lopulta kustantavat saadessaan juuri sellaista palvelua, josta ovat valmiit maksamaan.

Omien unelmien rakentaminen on siis tässä esimerkissä toisten tavoitteiden täyttämistä. Kenen tavoitteen toteuttamisessa sinä haluat olla mukana ja miten voit siinä auttaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s