Etusivu » World Design Capital Helsinki

World Design Capital Helsinki

WCD_slogan250px

Tämä blogi sai alkunsa World Design Capital vuonna, jolloin bloggasin HAAGA-HELIAn WDC-vuoden hankkeista ja tapahtumista. Silloin blogi kulki nimellä Huomisen muotoilu. Nyt, designpääkaupunkivuoden päätyttyä voin ainakin omasta puolestani sanoa, että designpääkaupunkivuosi oli onnistunut tapaus. Siksi jatkan bloggaamista muista onnistuneista jutuista, joita vastaani tulee. Historialliselle aiheelle World Design Capital Helsinki 2012 omistan kuitenkin tämän sivun.

Mitä HAAGA-HELIAn WDC-vuosi oli? Se oli huomisen muotoilua!

Huomisen muotoilu on tulevaisuuteen katsomista ja omien toiveiden puntaroimista. Tulevaan voi vaikuttaa omalla tekemisellä. Jos jotain haluaa, on toimittava niin, että toive tai tavoite voi toteutua.

World Design Capital -vuoden hengessä me HAAGA-HELIAssa otimme muotoilun kohteeksi huomisen oppimisen, työelämän ja Helsingin. Kaikki asioita, jotka syntyvät monista puroista ja ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Siksi emme halunneetkaan ajatella, että löytäisimme pienellä porukalla vastaukset näin suuriin kysymyksiin.

Kutsuimme kanssaihmiset mukaan pohtimaan, mitä huomisen oppiminen, työelämä ja Helsinki ovat. Mitä Sinä haluaisit niiden olevan? Meille on tärkeää henkilökohtaiset tavoitteet ja unelmat, sillä vain niiden kautta voimme auttaa palveluiden kehittämisessä ihmisiä houkutteleviksi.

World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden aikana jalkauduimme ihmisten keskelle, kannustimme osallistumaan keskusteluun verkossa, ja pohdimme huomista erilaisissa kokoonpanoissa. Toiveita ja ajatuksia kertyi satoja. Blogin vuoden 2012 päivityksistä selviää millaisia ja mihin ne päätyivät. Katso esim. seuraavat: Toiveesi on osa pääkaupungin strategiaa ja Pehmeiden arvojen puolesta

We Design the Change!

WDC-vuoden hankkeet HAAGA-HELIAssa olivat:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s