Etusivu » World Design Capital Helsinki » Metropolibrändi

Metropolibrändi

Metropolibrändi on kaupunkitutkimus, jonka avulla selvitetään Metropolialueen (Helsinki ja lähialueet) tunnettuutta ja mielikuvaa ja pyritään kehittämään alueen brändiä.

Hankkeessa on tutkittu, miten metropolialue näyttäytyy kansainvälisille opiskelijoille sekä kansainvälisille yritysjohtajille ja tutkijoille Venäjällä ja Shanghaissa. Suomen ja erityisesti metropolialueen tunnettuus oli tutkimuksen mukaan heikko. Tutkimuksen mukaan erityisesti epävirallinen tieto, esimerkiksi kuulopuheet, on tärkeässä asemassa mielikuvia muodostettaessa.

Vuonna 2012 tutkimuksen kohteena on erityisesti sosiaalisen median ja yhteisöllisyyden hyödyntäminen metropolibrändin luomisessa. Lisäksi tarkoituksena on selvittää World Design Capital Helsinki 2012 -vuoden vaikutukset Metropolibrändiin.

Lue lisää: http://www.helsinki.fi/kaupunkitutkimus/hankkeet/2012/metropolibrandi.htm

Metropolibrändin rakentaminen on paitsi instituutioiden myös kaikkien alueen asukkaiden käsissä. Kehittämistyötä tehdäänkin avoimesti teidän kanssanne! Metropolibrändin Facebook-sivulla sinäkin pääset vaikuttamaan siihen, mitä ja miten Metropolialueesta viestitään.

Lisätietoa: projektipäällikkö Pekka Lahti, 040 4887589, pekka.lahti@haaga-helia.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s