Etusivu » World Design Capital Helsinki » Huomisen lentokenttä

Huomisen lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurimpia matkailukohteita, konsepti- ja bränditavarataloja. Alue on maamme kansainvälisin matkailualue ja Gateaway -risteysasema. Se on myös merkittävä etappi stadiin ja Suomeen.

Helsingin lentokenttä on nykyisin tärkeä suomalaisen designin, suomalaisten tuotteiden ja innovaatioiden sekä palveludesignin jakelupaikka ja showroom.

Tavoitteenamme on tutkia, kehittää, innovoida ja ennakoida lentoaseman designympäristöä ja tuotemaailmoja sekä palvelukonsepteja. Tavoitteena on kehittää Helsingin lentoaseman palveludesignia, tuote- ja palvelumaailmoja sekä lentokenttien palvelullistamista. Erityistä huomiota kiinnitetään ravintolapalveluihin, loungeihin ja ruokakauppaan.

Ensimmäisessä vaiheessa (2012 kevät) analysoidaan nykyistä designympäristöä, palvelukonsepteja, tuotemaailmoja. Toisessa vaiheessa (2012 syksy) kuvaamme ”parhaita” (Best Products) ja ”seuraavia” (Next Products) olemassa olevia lentoaseman palveluita ja tuotteita.

Lisätietoa hankkeesta: yliopettaja VA Heikkinen, HAAGA-HELIA (vesa.heikkinen@haaga-helia.fi)

Kuvat: Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto

5 ajatusta artikkelista “Huomisen lentokenttä

  1. Paluuviite: Starbucks Helsinki-Vantaalla «

  2. Vuosi 2012 oli ja meni. Jäiköhän siitä jotain käteen? Itse huomasin Tikkurilan Asematiellä olevan WDC-näyttelytilan, mutta vierailut jäivät yhteen kertaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s