Etusivu » Käymisen arvoinen paikka » Vierumäen parhaat palat

Vierumäen parhaat palat

Ilokseni olen parin viimeisen kuukauden aikana saanut vierailla Vierumäellä työn merkeissä ja ehtinyt samalla nauttia perinteikkään urheiluopiston antimista urheilun harrastajana.

Tässä pari nostoa, joista olen erityisesti nauttinut. Harmi vain, että kamera unohtui matkasta sportin tiimellyksessä! Kuvat ovat Vierumäen sivuilta.

Vierumäen Liikunta- ja terveysklinikalla pääsee tekemään erilaisia kuntotestauksia ja kehonkoostumusanalyysin. Kuntotestauksessa pääsee vetämään itsensä äärimmilleen olipa kyse sitten lihaskunnon tai aerobisen kunnon mittauksesta. Kehonkoostumusmittaus tehdään laitteella, jossa erilaisia sähkötaajuuksia kulkee raajasta toiseen. Laite kertoo lihasten, rasvamassan ja nestetasapainon määriä ja suhteita ja antaa arvion kehon terveydentilasta ja kehittämiskohteista.

Klinikan henkilöstö on todella ammattitaitoista! Luin Vierumäen asiakaslehdestä, että klinikan vetäjä Pekka Pulkkinen olisi tehnyt 100 000 testausta asiakkailleen. En epäile, varmuus ja osaaminen huokuvat siitä miehestä!

Active Hour -ryhmäliikuntatunneilla pääsin kokeilemaan aivan uusia lajeja: TRX Training on USA:n armeijan harjoitusohjelmasta johdateltu liikuntamuoto, jossa hyödynnetään telineeseen kiinnitettyjä vastushihnoja ja kehon omaa painoa. Kädet, jalat ja keskikroppa sai kyytiä!

Toinen mielenkiintoinen tuttavuus oli Power Slider -tunti, jossa liutaan ”luistelulaudan” päällä silikonipintaisilla tossunsuojilla. Vartalon hallinta- ja koordinaatiotaidot olivat koetuksella!

Vierumäen uimahalli oli todella positiivinen yllätys: kuntouintialtaan lisäksi löytyi kaksi rentouttavaa, lämminvetistä virkistysallasta, joissa kelpasi lekotella liikunnallisen päivän päätteeksi.

Urheilijan tai kuntoilijan ei tarvitse nähdä nälkää eikä laadukkaita ravintolakokemuksia arvostavan nautiskelijan pettyä Resort & Kitchenin Ala Cartessa. Taidokkaan menun takaa löytyvät reilut ja maukkaat ravintola-annokset, siis kauniit ja kookkaat. Hieno yhdistelmä, joka sopii nautiskelijan urheilupyhättöön täydellisesti!

Loppuun hieman hemmottelua, joten suunta kohti Wellness-maailmaa. Olipa valittu käsittely sitten hieronta tai jalkahoito, sen kruunaa Spa Lounge, jossa on itämainen, harmoninen tunnelma. Vieno panhuilumusiikki soi, loikoilet nojatuolissa ja siemailet teetä, pähkinöitä ja hedelmiä.

Jos tämän kokemuksen jälkeen et ole rentoutunut, kokeile uudelleen! Et kadu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s