Etusivu » Upea ihminen » Maahanmuuttajasta palkituksi yrittäjäksi

Maahanmuuttajasta palkituksi yrittäjäksi

Jos joku on kaunis ja rohkea, niin tämä nainen! Yrittäjä Evon Söderlund!

insidersclub_huone11092013

Tuntuu, että tänään hän on ollut kaikkien huulilla. Ainakin tietyissä piireissä. Evon nimittäin valittiin eilen Nordic Business Forumissa vuoden arvokkaimmaksi yrittäjäksi, Most Valuable Entrepreneur!

Evonin nousu on ollut huikea. Vasta pari vuotta sitten hän avasi tapahtumahotellinsa rakennustyömaan keskelle Helsingin Jätkäsaareen. Hän oli juuri valmistunut HAAGA-HELIAsta restonomiksi.

Jo silloin hän oli upea. Päättäväinen ja täynnä tahdonvoimaa. Tulevan yrityksen rakennustyöt takkusivat ja aikataulut viivästyivät. Budjetti venyi ja usko oli kovilla. Hänellä oli kuitenkin visio ja vahvoja ihmisiä tukenaan.

Viimein, marraskuussa 2012, vietettiin tapahtumahotelli Huoneen avajaisia ja liiketoiminta lähti pyörimään. Ei se helppoa ollut, kun rahat olivat lopussa eikä asiakkaita liiemmälti ollut, mutta sinnikkyydellä nuoripari Söderlund teki töitä työporukkansa kanssa. Erilainen tapahtumapaikka, sydämellinen palvelu ja word-of-mouth-markkinointi muodostuivat parhaiksi vetovoimatekijöiksi.

Vuosi sitten, syksyllä 2013, Evon kertoi aloittavan yrittäjän arjesta Hospitality Insiders Clubin tilaisuudessa (kuva). Silloin hän oli viimeisillään raskaana. Juuri ennen pikkujoulukauden alkua, joka tapahtumatalolle on tärkein sesonki. Pikkujoulut vietettiin ja vauva syntyi. Huone pysyi pystyssä ja jatkoi kasvuaan, vaikka Huoneen äiti joutui olemaan sivussa (Evon kirjoittaa muuten blogia haasteellisesta tilanteestaan yrittäjä-äitinä).

Nyt, vuosi myöhemmin, hän on raivannut tiensä suomalaisen yritysmaailman sydämiin. Huone on palkittu sisustuksestaan ja se on valittu vuoden parhaaksi tapahtumapaikaksi. Evonista on kirjoitettu lehdissä ja hänet tunnistetaan tv:ssä. Evon on hurmannut monet meistä, eikä ihme. Rohkeudella, päättäväisyydellä, ja omana itsenään.

Lue myös

Oikeus omaan unelmaan

Vahva visio toi kansainvälisen palkinnon

Innovointia innostavissa oloissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s