Etusivu » Käymisen arvoinen paikka » Urheilupainotteinen viikonloppu

Urheilupainotteinen viikonloppu

Kerta se on ensimmäinenkin, nimittäin viikonloppu urheiluopistossa. Ja todella positiivinen kokemus olikin: Viikonloppu Kisakalliossa Lohjalla soutukauteen virittäytymässä.

kisis_luennolla_lr

Ohjelma oli tiivis, kiitos aktiivisen valmentajamme Heidin. Puitteet, majoitus ja ruokatarjoilut juuri passelit. Ja mikä tärkeintä harrastustilat ja -mahdollisuudet monipuoliset ja riittävät.

Kisakallio_venyttely_lr

Oikein jäi harmittamaan, ettei 36-vuotisen elämän aikana ole tullut aiemmin leireiltyä. Lapsena kun en oikein vielä mitään harrastanut.. Mutta ehtiihän sitä aikuisenakin!

Leirin paras anti oli kuntotesti, tai oikeammin laktaattitesti. Vedin soutulaitetta ohjaajan ohjeiden mukaan eri vastuksilla ja välillä hän nipsaisi keskisormesta verinäytteen. Niin nähtiin, milloin maitohappo lähtee lihaksista verenkiertoon. Enpä ole sellaiseenkaan höykkyytykseen ennen joutunut, mutta tulipahan maksimisykerajat ja muut tärkeät testattua. Tietää sitten millä sykkeillä tulisi treenata 🙂

Viikonlopun toki kruunasi kesäisen täydellinen sää, joilla ei alkukesästä meitä kovin monesti hellitty.

kisis_kuvat_lr

kisis_carla_timo_lr

kisis_soutamassa_lr

Oli vain minä ja kivat soutukaverit, valmiiksi suunniteltu lukujärjestys ja täydellinen ylläpito. Aivot narikkaan ja urheilemaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s