Etusivu » Elämää Nikinmäessä » Juhannusjuhlilla

Juhannusjuhlilla

Tänä kesänä meitä ei ole säillä hellitty, mutta sitä ei kannata jäädä vatvomaan. Surkuttelusta tulee vain paha mieli ja ajatukset kääntyvät siihen, että mitä jos..

Sen sijaan pitää ottaa ilo irti sateesta ja viileästä. Voi hyvällä omalla tunnolla olla sisällä, vaikka leipoa tai pelailla. Ei ole pakko lähteä mökille, vaikka se tietysti lomaan kuuluukin. Sateella siellä ei vain ole kovin mukavaa ja lähtemisen sijaan voi keksiä muuta ajanvietettä.

Meillä, kuten varmaan monella muullakin, tuo ”jotain muuta” konkretisoitui juhannuksena. Viettääkö keskikesän juhlaa appivanhempien kanssa pienessä mökissä metsän keskellä saaressa? Uskaltautuako pikku-Busteriin kaikkien 4-henkisen perheen vaatimien tavaroiden ja ruokakassien kanssa tuuliselle, lähes myrsyisälle Näsijärvelle? Vai jäädäkö sittenkin kotiin ja kehitellä perheen yhteistä ohjelmaa pääkaupunkiseudulla koko pitkäksi viikonlopuksi?

Ainakin tuli todistettua, että kaupunki ei ole kuollut juhannuksena! Juhannusaatto vierähti Korkeasaaressa eläimiä ihmetellen, kallioita kiipeillen ja merenrantaa ihaillen. Sateinen juhannuspäivä puolestaan kutsui uimaan – Flamingon takuulämpimään ilmastoon ja vesiin. Kummassakaan paikassa ei tarvinnut viettää aikaa oman perheen kesken. Oli joku toinenkin keksinyt samat ideat 😉

Juhannuksemme kruunu oli kuitenkin ehdottomasti Nikinmäen ikiomat juhannusjuhlat, jotka kokosivat kyläläiset uimarannan puistoon viettämään aikaa yhdessä. Makkaranpaistoa, kanoottikilpailu ja tietysti.. kokko! Aurinko paistoi sadepilvien hälvetessä, kotimainen musiikki pauhasi, lapset peuhasivat ja aikuiset tapasivat toisiaan. Mahtavaa kylätunnelmaa ja juhannuksen keskeiset elementit koossa. Kaupungissa!

juhannus_melonta

Melontakisassa Keravanjoella pääsi testaamaan inkkarikanoottia. Ensikertalaisille ei kovin hyvää sijaa herunut, mutta hauskaa oli!

juhannus_yleiso3

Nikinmäen komeassa kokossa rouhusi tuore koivu. Tuoksu toi mieleen oman lapsuuden.

juhannus_yleiso2

Väkeä kuin pipoa. Ja kaikki omasta kylästä. Hyvä paikka tutustua naapureihin.

juhannus_yleiso

Yleisö odottaa h-hetkeä.. kokon syttymistä!

juhannus_kokko

Sadepilvet kaikkosivat illaksi ja kokon roihua sai katsella poutasäässä.

Yksi ajatus artikkelista “Juhannusjuhlilla

  1. Paluuviite: Käytä 24/7 sinulle sopivasti | Onnistunut tapaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s