Etusivu » Hieno oivallus » Oikeus omaan unelmaan

Oikeus omaan unelmaan

Olin tänään kuuntelemassa ystäväni, elämäntaidonvalmentaja ja uraohjaaja Petra Beddan uravalmennusta HAAGA-HELIAn Haagan kampuksen Elinkeinotreffeillä. Elinkeinotreffit oli itsessään jo raportoimisen arvoinen tapaus, sillä se yhdisti upeasti työnantajat ja tulevaisuuden tekijät hulppeissa puitteissa. Mahtava panostus koululta!

Mutta takaisin siihen uravalmennukseen.. Oman uravision kirkastamiseksi Petra kehotti tarkastelemaan omia arvoja, kiinnostuksen kohteita, ominaisuuksia ja vahvuuksia. Petra muistutti, että on tärkeää päästää irti uskomuksista, jotka saattavat estää tavoitteeseen pääsyn – suurin osa esteistä on kuitenkin itse asetettuja. Pienellä pohdinnalla alkoi valmistua kunkin oma visio ja siihen liittyvä toimenpidesuunnitelma. Yksinkertaista, mutta toimivaa! 

Näin se varmasti onkin. Jos itse tosissaan uskoo omaan unelmaansa, ei onnistuminenkaan voi kaukana olla!

Ilmielävä esimerkki omien unelmien toteuttajasta on uunituore yrittäjä, Evon Söderlund, joka jo vuosia sitten sai idean. Se oli hullu idea, mutta hän sai miehensä Jussin unelmansa taakse ja näin alkoi pitkä projekti, joka alkoi ammattikorkeakouluopinnoilla HAAGA-HELIAssa. Malesiassa lapsuutensa viettänyt Evon ei ollut edes unelmoinut korkeakoulututkinnosta, saati oman yrityksen perustamisesta. Elämä kuitenkin vei..

Maailman ensimmäinen tapahtumahotelli Huone avasi ovensa viime marraskuussa Helsingissä Jätkäsaaressa. Syntynyt liikeidea – hotellin periaattein toimiva kokonaisvaltainen tapahtumapalvelu – oli täysin yrittäjiensä vision tulos. Hyvässä ja pahassa. Evon on nyt kiitollinen, ettei kuunnellut liikaa ulkopuolisia, vaan uskoi omaan tekemiseensä. Muuten lopputulos olisi ollut paljon pliisumpi. Nyt se on wau – onnistunut tapaus!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s