Etusivu » Hieno oivallus » Toiveesi on osa pääkaupungin strategiaa

Toiveesi on osa pääkaupungin strategiaa

Jaoitko kevään aikana HAAGA-HELIAn designvuoden tapahtumissa tai tässä blogissa toiveesi tai näkemyksesi siitä, mitä huomisen Helsinki on tai pitäisi olla? Toivottavasti, sillä ajatukset ovat tällä hetkellä matkalla kohti Helsingin kaupungin valtuuston kokouksia ja seuraavan neljävuotiskauden strategiaohjelmaa!

Vastauksia kysymykseen ”Mitä toivot huomisen Helsingiltä?” kertyi lähes 150 kpl. Toiveet koskivat mm. viihtyisyyttä (puistot, ympäristön siistinä pitäminen, eri alueiden kehittäminen), liikennettä (liikennejärjestelyt, joukkoliikenne, autottomuus), tapahtumia sekä yhteisöllisyyttä ja hyvää mieltä.

Kysymykseen ”Millainen on huomisen Helsinki?” vastauksia kertyi yli 500. Eniten toistuneita sanoja olivat kansainvälinen, puhdas, turvallinen, vihreä ja moderni.

Toivomukset on koottu toivomuspuuksi ja visiot sanapilveksi, jotka olemme toimittaneet  osaksi Helsingin kaupungin valtuuston strategiatyöskentelyä, jonka nykyinen valtuusto aloittaa nyt syksyn korvilla. Työtä jatkaa ja asioita lähtee konkretiaan viemään syksyllä 2012 valittavat päättäjät. Kannattaa siis seurata, ketä äänestää!

Kiitämme osallistumisestasi ja pidämme peukut pystyssä, että jotkut kauniista toiveista konkretisoituvat tulevien vuosien aikana!

Toivomuspuu

Sanapilvi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s